Showing posts with label VITAMIN E. Show all posts
Showing posts with label VITAMIN E. Show all posts

Sunday, 19 June 2016

SET SENDI ANTISTRESS, CERGAS DAN CERDAS

KENALI MASLINDA

================


Wanita berkulit cerah ini amat ceria orangnya. Ibu kepada 2 orang anak lelaki ini menggemari aktiviti masak-memasak, especially beliau suka kepada aiskrim choki-choki dan membakar kuih dan cookies.
.
.
Baru saja menamatkan kerjayanya disebuah syarikat oil & gas terkemuka, beliau memutuskan untuk menjadi WAHM yang berjaya. Beliau amat menggemari Set Sendi yang terdiri dari Omega dan Ostematrix katanya ia mampu membuatkan dirinya lebih tenang ketika stress, mencergaskan minda dan badan.
.
.
Bagi beliau Supermom adalah superb, kerana menerajui dunia ini dengan 4 kudrat yang Allah kurniakan kepada ibu superb. Bukan itu saja, ibu superb juga sangat ikhlas dalam mendidik anak-anak dengan penuh kasih sayang kerana beliau sanggup berkirban apa sahaja untuk insan tersayang.
.
.
Dengan tagline sempoi beliau "Buat Jer, Jangan Buat Kerja Tuhan" menunjukkan beliau akan terus melangkah tanpa mengenal erti takut selagi ia mengikut suruhanNya dan tidak melakukan laranganNya.
.
.
Semoga Maslinda terus maju dan menjadi inspirasi kepada ibu-ibu di luar sana!
.
.
Nak dengar sendiri kisah Supermom ini, bolehlah tonton video beliau di sini:

>> https://goo.gl/6ItwFZ



Cara Nak Order Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke link diatas dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Shazana Shaklee Independent Distributor (ID 1123652)
Email : shazanamhdsobri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-5241445

COD Area: Gombak, Taman Melati, The ICON, AU, Setiawangsa, Wangsa Maju

Wednesday, 5 August 2015

AKIBAT PENGAMBILAN VITAMIN 3 SERANGKAI

Pengantin berseri di hari bahagia sgt la dinanti2 kan.. muke beminyak, berlopak sana sini, gelap dan muke byk bintik2 kalau boleh nk minta simpang la. mcm masa aku muda mudi dulu la, mn suke nk tempek sana tempek sini. so dgn pengambilan 3 SUPPLEMENT SERANGKAI ni, mampu merubah segalanya.. bersyukur sgt.. alhamdulillah..



Kenapa dgn SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS.
👉 antioksidan kuat yg melindungi kulit drpd pencemaran udara dsb.
👉 rangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit yg menjaga. kekenyalan,kelenturan dan kehalusan kulitn
👉 mencerahkan kulit.



Kenapa dgn VITAMIN E.

👉 jaga kesegaran dan keremajaan kulit.
👉 melindungi kulit dr sinar ultra-ungu.
👉 jaga kelembapan kulit.
👉 hapuskan radikal bebas yg merosakkan sel kulit.




Kenapa dgn COLLAGEN POWDER.

👉 kurangkan liang2 pori, kedutan dan garis2 halus.
👉 lembapkan kulit bagi kurangkan rasa kering dan mengelupas pd muka.
👉 tingkatkan ketegangan kulit,keanjalan dan kelembutan.
👉 tingkatkan kelembutan & kelicinan kulit dan galakkan kuku yg kuat,rambut yg tebal dan bersinar.
👉 kurangkan pigmentasi,jeragat,dan meratakan warna kulit

Tidak perlu beli semua. Anda boleh pilih mahu yg mana. Harga pasti jelita untuk anda menawan.


Google+ Followers

Cuci Mata