Showing posts with label KEAHLIAN. Show all posts
Showing posts with label KEAHLIAN. Show all posts

Monday, 1 May 2017

TAHNIAH PENGEDAR VIVIX SELURUH MALAYSIA



Tahniah Pengedar VIVIX Seluruh Malaysia


Alhamdulillah & tahniah kepada pengedar pengedar VIVIX di bawah team DietDietSihat . Permintaan product VIVIX yang sangat menggalakan sehingga tak cukup tangan kami
Team Diet Diet Sihat yang Berjaya menjual VIVIX. Sales lebih dari RM10,000 sebulan. Baru Sales ye bukan Untung runcit dan income lagi tu.

Surirumah 4 angka Soffiah Shariff


Siapa cakap surirumah anak 4 tak boleh jual vivix ni? Puan Soffiah dah buktikan. Surirumah 4 angka dengan menjadi pengedar VIVIX di Utara

Pensyarah Engineering Farhanah Omar



Kesibukkan bekerja sebagai pensyarah bukan penghalang untuk buat extra income dengan menjadi pengedar vivix di Negeri Sembilan

Ex Engineer to WAHM : Najihah Razali

Melepaskan jawatan Engineer di Company Jepun bukan la sesuatu yang menrugikan. Malah dia boleh menjaga 3 orang anaknya sendiri dan menjadi WAHM dengan income lebih dari engineer

Tengah buat PHD, Sarat mengandung pun boleh Jual VIVIX Beratus botol sebulan : Meza Amin


Sarat mengandung anak ke 3, sibuk dengan PHD tapi dalam masa yang sama excellent dalam business. Antara pengedar vivix paling HOT di Sarawak, Sabah & Brunei

Pekerja Swasta Pengedar VIVIX Berjaya : Ismalieza



Pekerja swasta pengedar vivix. Yelah sebab anda tak perlu buat loan untuk mejadi pengedar vivix. Modal hanya RM69 sahaja.

Cikgu berjaya Menjadi Pengedar VIVIX : Juliya Baharom


Cikgu pun boleh buat part time sebagai pengedar vivix seperti Cikgu Juliya Pengedar VIVIX Pahang

Berminat untuk menjadi pengedar vivix seperti mereka?


Boleh hubungi Nana di 012-5241445 atau email di shazanamhdsobri@gmail.com


Shazana (1123652)
Email: shazanamhdsobri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-5241445
COD area : Gombak, Tmn Melati, The ICON, AU, Setiawangsa, Wangsa Maju







Sunday, 30 April 2017

KENAPA ANDA PERLU MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

8 Soalan FAQ Yang Perlu Anda Tahu Terlebih Dahulu

Sebelum anda meneruskan pembacaan. 
Anda perlu tahu bahawasanya ada jenis individu yang mendaftar untuk keahlian Shaklee iaitu:

Pertama, individu yang mendaftar ahli Shaklee untuk mendapatkan faedah HARGA AHLI iaitu diskaun 20-30 peratus dari harga runcit. Ahli jenis ini tak semestinya buat bisnes dan layak untuk mendapat konsultasi premium untuk 24 jam sehari dan seumur hidup!
*Bermula dari Mac 2014, pihak Shaklee telah menguatkuasakan secara tegas, harga ahli adalah untuk ahli Shaklee berdaftar dan harga runcit adalah untuk bukan ahli. Mana-mana pengedar Shaklee yang tidak mematuhi penguatkuasaan tersebut akan diambil tindakan tegas oleh pihak Shaklee.

Kedua, individu yang mendaftar bukan sahaja untuk menjadi pengguna produk dan mendapat diskaun harga tetapi juga untuk menjana pendapatan dari perniagaan Shaklee. Jika anda tergolong dalam golongan ini, anda membaca blog yang betul kerana pengalaman dan kepakaran saya dalam perniagaan Shaklee memang terbukti sustainable kerana kami mempromosikan online marketing!

1. Bagaimana saya ingin daftar menjadi ahli / pengedar Shaklee?
Ada 2 cara anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee:
  • Buat bayaran pendaftaran ahli Shaklee sebanyak RM80 (Semenanjung) atau RM90 (Sabah/Sarawak).
  • ATAU ada boleh membeli mana-mana kombinasi produk Shaklee melebihi 200 mata iaitu lebih kurang RM700+
2. Apa kelebihan produk Shaklee ini berbanding lambakan supplemen lain di pasaran?
Produk Shaklee dijamin selamat dan sumbernya adalah tumbuhan semulajadi. Melalui ujian klinikal dan mendapat pengiktirafan FDA.

Beberapa senarai TIDAK Shaklee:
  • TIDAK Mengandungi Paraben
  • TIDAK Mengandungi Triklosan
  • TIDAK Mengandungi Phthalates
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
  • TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
  • TIDAK Mengandungi Glikol
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
  • TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
  • TIDAK Mengandungi Ammonia
  • TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
  • TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
  • TIDAK Mengandungi Formaldehyde
  • TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
  • TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
  • TIDAK Mengandungi Toulene
  • TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
  • TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
  • TIDAK Mengandungi Pewarna
  • TIDAK Mengandungi Lemak Trans
  • TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
  • TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
  • TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang

3. Mitos atau benar. Produk Shaklee tidak halal.
Mitos!

Produk Shaklee adalah HALAL. Saya juga muslim seperti anda dan mencari yang HALAL itu adalah fardhu. Produk Shaklee mendapat sijil HALAL daripada Islamic Services of America (ISA) sebuah badan pengeluar sijil halal yang mendapat pengiktirafan dari JAKIM, Malaysia.

4. Mitos atau benar, Shaklee memerlukan modal besar untuk daftar ahli?
Mitos!

Anda boleh pilih 2 opsyen di atas untuk menjadi ahli Shaklee. Stok dan penghantaran akan diuruskan 100% oleh pihak Shaklee Malaysia. Oleh itu, tiada sebarang kos tersembunyi.Apa kelebihan daftar dan jadi ahli Shaklee?

5. Apa kelebihan daftar dan jadi ahli Shaklee?
Anda akan dapat berjimat sehingga 20 peratus dengan membuat pembelian dengan harga ahli. Lebih-lebih lagi, dari setiap pembelian, anda akan diberikan mata ganjaran dan kemudian ditukarkan kepada bentuk wang tunai pada setiap bulan.

6. Menarik! Apa yang saya perlu buat untuk daftar?
Ada boleh daftar dengan 2 cara berikut:

Jika anda ingin daftar sendiri. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Anda perlu seorang penaja untuk daftar keahlian Shaklee. Anda boleh gunakan ID saya iaitu 123652 (Shazana Mhd Sobri). Minta borang di kaunter dan isikan butirannya.

Cara mudah adalah daftar secara onlineAnda boleh isi borang keahlian dalam blog ini dan saya akan uruskannya dari A sampai Z.


7. Sekiranya saya berminat, ada tak kelas bimbingan atau saya dibiarkan tanpa halatuju?
Mitos lagi!

Sudah tentu anda akan dibimbing. Majoriti ahli bawah kumpulan saya adalah ibu bekerjaya atau WAHMJadi, memang tak perlu hadir kelas selalu. Konsep kami fleksibel dan semuanya adalah secara online. BUKAN tipikal MLM, anda perlu berjumpa sehingga lewat malam. Saya pun TIDAK SUKA! Semuanya di hujung jari. Kelas fizikal pun ada tetapi atas permintaan.

8. Kenapa Anda Perlu Daftar Di Bawah Empayar Celikvitamin Kami?

Saya juga sama seperti anda.

Seorang ibu yang menggunakan produk Shaklee untuk kegunaan sendiri. Kemudian, sangat berpuashati dan terasa ingin berkongsi kebaikan dengan kenalan, kawan-kawan, saudara-mara dan masyarakat. Dalam masa yang sama, saya boleh menjana pendapatan. Bermula dengan membuat secara part-time kemudian saya minta kebenaran suami untuk berhenti kerja!

Saya sama seperti anda. Pernah melalui fasa-fasa yang anda akan lalui. Jadi, jika anda bercita-cita seperti saya, izinkan saya membimbing anda!

Rahsia perniagaan yang orang biasa-biasa tanpa darah bangsawan pun boleh gandakan pendapatan mereka setiap bulan dengan Shaklee. Apatah lagi anda bukan?
  • Pertamanya, jika anda mendaftar untuk mendapatkan harga ahli (diskaun 20-30 peratus dari harga runcit) dan tak semestinya buat bisnes. Kalau sekali beli boleh jimat RM1510 kali beli dah jimat RM150. Jimatkan?
  • Keduanya, anda boleh mendapatkan stok secara terus daripada kami pada bila-bila masa dan mendapat konsultasi premium untuk seumur hidup selama 24 jam sehari
  • Ketiganya, bagi yang ingin berbisnes, dengan kepakaran kami tentang online marketing Shaklee semenjak dari tahun 2011, kami bagi anda jaminan 200 peratus untuk sokongan dan dokongan sehingga anda berjaya. Kami sedia membantu sehingga anda faham tentang selok-belok online marketing dan produk knowledge
  • Sejurus selepas anda berdaftar dengan kami, anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan rahsia yang mempunyai pelbagai informasi tentang rahsia kejayaan kami dan master-master terdahulu dalam bisnes Shaklee. Dari perkara yang asas sehinggalah yang lebih “advance” hinggakan anda akan berasa sangat teruja dan tak sabar untuk memulakan langkah pertama dalam perniagaan.
  • Kami menyediakan platform untuk “Online Coaching” yang fleksibel. Sesuai untuk diadaptasikan dengan jadual anda yang sibuk. Kami faham anda bekerjaya. Kami juga begitu. Kami tak mahu buang masa anda dengan perjumpaan sehingga ke lewat malam seperti tipikal MLM. Knowledge sharing via Webinar ala-ala kuliah secara online. Sambil belajar anda boleh suapkan anak makan dan lipat kain. Bahagiakan?


                  


Saturday, 25 June 2016

CARA DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA, HAA BACA DISINI...


Nak dapatkan keahlian Shaklee PERCUMA??

Siapa yang tak nak benda percuma kan. Semua orang (terutama orang perempuan) mesti suka nak dapat benda percuma ni. Apatah lagi bila benda yang dapat percuma tu memang sangat-sangat berbaloi seperti keahlian shaklee percuma ni.





1) Beli 2 botol Vivix

2) Beli 3 kotak Collagen Powder

3) Beli mana-mana produk Shaklee melebihi RM680 (dengan harga ahli)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Cara Nak Order Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke link diatas dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Shazana Shaklee Independent Distributor (ID 1123652)
Email : shazanamhdsobri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-5241445
COD Area: Gombak, Taman Melati, The ICON, AU, Setiawangsa, Wangsa Maju





Wednesday, 1 June 2016

APA FAEDAH MENJADI AHLI SHAKLEE?

Apa faedah menjadi ahli Shaklee?

Shaklee menawarkan 3 C buat semua pengedar sah Shaklee yang layak iaitu :

1. Cash
2. Car [bonus kereta]
3. Convention [percutian]

Apa yang dimaksudkan dengan CASH?

Shaklee menawarkan 2 jenis bonus tunai. Satu melalui jualan dan satu melalui kepimpinan.

Bonus tunai akan dibayar apabila pengedar mencapai minima syarat belian 150 uv @ point iaitu lebih kurang RM470 pembelian dalam satu-satu bulan. Bonus dibayar berdasarkan point belian. Banyak belian maka banyak bonus yang diperolehi.

Bukan itu sahaja, setiap produk Shaklee adalah UNIK dan mempunyai Unit Volume (uv) nya sendiri. 

Bonus kepimpinan dibayar sekiranya kita mempunyai sebuah organisasi dan telah melahirkan pemimpin yang efektif.

Namun adilnya Shaklee ialah, walaupun kita mempunyai organisasi yang besar namun sekiranya kita tidak membuat sebarang jualan, maka tiada sebarang bonus yang diberikan.
Seorang downline boleh mendapat bonus lebih besar dari uplinenya sekiranya downline itu bekerja lebih keras dari uplinenya.

Jadi, tiada istilah orang di atas akan sentiasa berada di atas kalau tidak berusaha ya.


Anda ada dua pilihan dengan menjadi ahli Shaklee, samada mahu makan sendiri atau pun serius untuk bisnes. Sekiranya serius untuk bisnes, lebih banyak uv atau pun lebih banyak sales anda, lebih banyak juga Cash Bonus akan anda nikmati. 

Sekiranya and berjaya skor 3000uv, TAHNIAH!!!! 
Anda berjaya naik rank dari Distributor kepadaSUPERVISOR.
 
OK, Hebat bukan??

Ok seterusnya Car Bonus dan Conference, untuk 2C ini, syarat minima, anda perlu naik rank SUPERVISOR, baru lah berpeluang untuk dapatkan 2C yang inI.


Adakah Shaklee memberikan sebuah kereta untuk CAR BONUS?

Syarat minima untuk mengikuti Car Subsidy Program ialah dengan menjadi Supervisor. Sekiranya semakin besar uv anda, maka semakin hampir anda untuk melengkapkan program ini.
 

Ada dua pilihan, 3 bulan program atau pun 4 bulan program. Anda perlu dapat fleet uv sebanyak 30,000uv sekurang-kurang nya dalam masa 3 atau 4 bulan baru anda layak memohon untuk dapatkan Car Bonus.

Dapat kereta ke??? Tidak...Shaklee akan membayar anda dalam bentuk cash. Terpulang anda nak gunakan duit itu untuk membeli kereta ataupun tidak.
 

Bagaimanakah yang dimaksudkan dengan PERCUTIAN PERCUMA?

Dalam Negara

Kali ini, Local conference akan diadakan di Sunway Resort Hotel dan Spa. Sekiranya cukup point, anda boleh membawa pasangan anda sekali. Dan ada dinner khas untuk yang layak.
 

Luar Negara

Tahun ini, Conference akan diadakan di US sambil bertemu CEO Shaklee sendiri iaitu Mr Roger Barnett (Juga pemilik Burberry)
 
Manakala untuk orang Muslim juga diberi pilihan untuk pakej percutian 5 bintang secara percuma menunaikan Umrah. BEST KAN??
 
Ada macam2 lagi faedah sampingan yang anda akan dapat jika menjadi ahli Shaklee. Yang tu saya akan ceritakan kemudian atau nak tahu boleh hubungi saya, nanti kita cerita panjang :)



Mahu menyertai kami ?

Kami memberikan panduan serta tunjuk ajar secara online dan offline. Kami menekankan konsep sejahtera dan harmoni. Usaha adalah sebahagian yang dituntut apabila kita mahu mengubah nasib diri dan keluarga.


Shazana Shaklee Independent Distributor (ID 1123652)
Email : shazanamhdsobri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-5241445

Saturday, 29 August 2015

KONSULTASI PERCUMA

pelajaran diawal pagi ni

*********************************
bile kte mdptkan konsultasi vitamin tp yg nana nk tekankan adlh shaklee dr SID, perlu utk kita tahu,

1- sid tu rajin follow up dgn kita
2- sid tsbut bantu kita bukan stakat nk dpt ahli then biakan mcm layang2 tp assist to guide dr cr pmakanan dan vitamin yg bsesuaian

tp korang jgn la plk mhrp utk sid tu bls sms, whatsapp and call korang IMMEDIATELY, bg ruang masa dlm lbih kurang within 24hrs to reply and t should be enough cooperation.

so sila dptkn konsultasi dr sid pilihan yg tepat. dan nana sedia mbantu korang!

salam bantu membantu,
nana 0125241444 (1123652)
www.ceritaumiabi.com

p/s : merdeka madness akn tamat lagi bbrapa hari je lg so jom grab set mngandung, bersalin, kekal muda dan sihat, set complete kurus slim dan vitalea utk kanak2 bijak dan cerdas dgn hrg MEGA!!!!

dan......


dptkn juga vitalea scara PERCUMA berharga rm94.10 dan potongan harga RUNTUH sekiranya mendaftar sebagai AHLI!!!

berbaloi! sgt berbaloi!






Saturday, 8 August 2015

1SET POSTNATAL SETTLE! ALHAMDULILLAH

assalamualaikum

alhamdulillah dh selamat mendaftarkan ahli utk mdptkn harga postnatal shaklee dgn harga ahli pd sorang kwn yg br je bsalin baby boy 1 august 2015 yg lalu, seberat 4.4kg. pergh semangat gile kan..

mnerima cahaya mata br, selain dr pbelnjaan yg agk sdikit mningkat, kte perlu dan sgt2 la digalakkan untuk mlakukan pnjimatan as well. so cuma kte je yg th ape pnjimatan yg spttnye kte buat. dan kwn aku sorg ni pn mlakukn 1 lgkah bijak, dmana, instead of taking all those jamu yg skg byk djual sana sini sinun, die mmilih utk bpantang mnggunakan set yg dh d khas kan oleh shaklee. the best recommendation.

10128 OsteMarix™
10236 OmegaGuard™
10104 Sustained Release Vita-C Plus™
10159 Alfalfa Complex (S)
10131 Vita-Lea® Iron Formula
11003 ESP - Soy Protein Isolate Powder



plus.. die dh extra vitalea sekali tau sbb..... promo free vitalea bl korang mdaftar sbg ahli msh ON.. so jimat lagi la pd pmbelian vitalea. xyah beli, dapat mcm tu je.. untunglaaa.. anyway tahniah cix atas kelahiran super hero. semoga mjadi anak yg soleh ye syg

sok sek sok sek : bbuat baik xperlu 1 dunia tahu 😊


Friday, 31 July 2015

DAFTAR AHLI NAK KENA MENJUAL?

masuk ahli nk kena menjual ke?



dl aku beli brg2 shaklee and pun aboid utk jd ahli. sbb ape. sbb konon nye aku mbeli utk kgunaan sndiri bukan utk djual. tak ada nit pun utk bbisness. ni just utk dptkan hrg yg jauh lbh rendah sbg ahli. jd jgn la ada antara kite yg mindset nye nk dftr ahli, nk kena mjual pulak. bjn begitu ye hakak2 habang2.

kbetulan ni dpt PERCUMA sebotol vitalea. sbb tu la aku selalu nk share tentang kebaikan msk ahli bln ni. sbb aku nk korang rebut pluang yg jrg ada ni. dftr la ahli lg lg dan lg kalau korang memang pngguna tegar supplement ni. msk ahli bkn untuk mjual smata2. tp sbb cintakan khasiat shaklee yg ada 1001 rahsia dan nk beli dgn hrga ahli. untung untung blh redeem cash rebate lg gitu.

pm aku kalau nk th lbh lanjut ok
kte borak2 tentang membership percuma vitalea ok


Saturday, 4 July 2015

KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE


Assalamualaikum

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee? Disini sy nk buat abit summarization from what i understand and alami sendiri selepas mendaftar sebagai ahli SHAKLEE. kita harus faham kebaikan utama selepas mjadi ahli, iaitu kte dpt merasai sendiri dan mbeli product supplement yg terkemuke, ter best di dunia dgn harga AHLI.

Berapa peratus penjimatan beli dengan harga ahli?

Jawapannya adalah 15% ke 30% dari harga pasaran. Sebagai contoh. Lecithin yang terkenal sebagai salah satu supplemen untuk bakar lemak dan penurunan berat badan, harga pasaran adalah RM52.50. Jadi sila ambil kalkulator dan kira agak agak dengan penjimatan anggaran 15%-30% tu, masyallah jauh lebih murah tau bila beli dengan harga ahli!
                                                 
Saya selalu nasihatkan pelanggan tetap saya yang sering repeat order melalui saya, untuk sama sama mendaftar keahlian supaya mereka dapat menikmati penjimatan tersebut. Yelah, sampai bila nak beli produk dengan harga pasaran? LAgi lagi kalau satu keluarga dah consume Shaklee.

Ada satu soalan menarik yang kawan saya pernah tanya saya bila saya ajak dia masuk ahli. Soalannya berbunyi, "Berapa komisyen yang kau dapat bila daftarkan orang bawah kau?"

Seriously mmg lawak. frankly speaking, bile saya mdaftar korang semua sebagai ahli, saya tak dapat 1 sen komisyen pun.

Saya cuma buka peluang untuk anda semua sama sama menikmati supplemen shaklee dengan harga yang jauh lebih murah. Sebab tu, Shaklee dok sebut, "We call that a healthy opportunity!" Hanya dengan bayaran keahlian RM75.90 untuk seumur hidup, anda mampu menikmati produk terkemuka dengan harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran!

Google+ Followers

Cuci Mata