Showing posts with label HERBAL BLEND. Show all posts
Showing posts with label HERBAL BLEND. Show all posts

Thursday, 18 February 2016

PIPI GEBU TAK BERDARAH LAGI



Pagi itu seperti biasa bersiap utk ke office tp keluar rmh sama2 dgn abi memandangkan jalan kami sama, abi drop kan di LRT. Xsanggup la aku nk redah jem pg2. Kang sampai office kelaut pulak, lewat. So anak2 juga telah bersiap ke sekolah, dan yg sekecik pn sebok nk ikut sama keluar sekali. Kakak akn memakai kan kasut sekolah utk si adik kecik ni.

Xsemena2 husniyah terus meluru ke grill selepas dibuka dan akhirnye terjatuh. Di grill kami pasang beli penghadang supaya kucing xboleh masuk kerumah, hujung nye xdikelim, jd husniyah terluka. Mula2 kami dgr husniyah menangis sikit je sbb die mmg bkn kaki nangis sangat kalau jatuh sendiri, so masa abi angkat die selepas die jatuh, abi dapati ada aliran darah dimuka nye.

"Ayang, muka baby berdarah"

Lampu rumah yg dh ditutup, aku on kan semula, utk tgk muke husniyah. YaAllah trus aku teringatkan dawai grill yg x dikelimkan tu. Risau gile sbb takut terken mata husniyah, tinggal parut muke, sbb die perempuan! Allahuakbar, aku hny terpikir kan herbal blend shaklee. Bkn aku nk up kan product shaklee dlm issue mcm ni tapi aku pcaya dgn izin allah dan tekad aku, luke tsebut pasti akn pulih. InsyaAllah.



Stiap hari without fail, aku dan abi sapukan herbal blend pd muka husniyah. Ni gmbr aku selitkan testimoni herbal blend dr hari 1st kena, darah masih merahhhh lg, smp ia kering. Die pun suka, siap tala muka bl aku dan abi tunjuk or pegang herbal blend tu. Mild, sejuk dan best. Aku sndiri, kan aku ni chef d rmh (konon sgt), haaa slalu juga minyak kena pergelangan tangan dan alhamdulillah xde langsung parut (sorry xde gmbr sbb aurat) syukur, semua ni adalah dgn izin allah. Even masa bpantang pn, aku x guna minyak teon or yuyi sekali pun, dan aku mmg guna herbal blend sbg pengganti semua tu. Multipurpose function. Anak suke, umi lega. Alhamdulillah... Syukur sgt2........ Terima kAsih Allah, terima kasih shaklee, terima kasih HERBAL BLEND!!

Google+ Followers

Cuci Mata