Showing posts with label COLLAGEN POWDER. Show all posts
Showing posts with label COLLAGEN POWDER. Show all posts

Tuesday, 28 June 2016

TIDAK BERPALING SELEPAS JATUH CINTA DENGAN SET PENYUSUAN EXCLUSIF SHAKLEE

KENALI ASYIQIN

=============




Wanita jelita ini merupakan ibu kepada seorang anak lelaki berusia 2 tahun. Lebih dikenali sebagai Eqin, beliau juga adalah seorang WAHM (Work At Home Mom) yang aktif menjalankan perniagaan Shaklee secara online dan offline; daripada rumah. 

Mulai jatuh cinta kepada Shaklee melalui set terulung Shaklee kegemaran ramai wanita di Malaysia; iaitu Set Penyusuan Shaklee; menyebabkan beliau tidak berpaling lagi kepada mana-mana jenama kesihatan dan terus mengambil keputusan menjadikan perniagaan Shaklee sebagai lifetime career.

Mendefinasikan SUPERMOM adalah umpama seorang Menteri, manakala suami sebagai Perdana Menteri; Asyiqin tegar memotivasikan setiap saat kehidupannya dengan tagline motivasi "Where there is a will, there is way!'. Dan, ini adalah benar kerana kerapkali Asyiqin sanggup hadir ke kelas-kelas yang dianjurkan oleh pihak syarikat dan uplines hanya dengan menaiki ETS daripada Perak ke Selangor seawal sebelum Subuh.

Semoga Asyiqin terus maju dan menjadi inspirasi kepada ibu-ibu di luar sana!


Nak dengar sendiri kisah Supermom ini, bolehlah tonton video beliau di sini :

>> https://goo.gl/ctUVlo



Cara Nak Order Shaklee

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke link diatas dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. Penghantaran ambil masa 2-3 hari 

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Shazana Shaklee Independent Distributor (ID 1123652)
Email : shazanamhdsobri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-5241445

COD Area: Gombak, Taman Melati, The ICON, AU, Setiawangsa, Wangsa Maju

Saturday, 19 December 2015

RAHSIA CERAH GEBU GEBAS DENGAN SELAMAT

Berita baik untuk wanita yang nak anjalkan semula kulit!
Antara produk kecantikan paling HOT dari Shaklee adalah Collagen Powder. Bancuh dan minum. Senang je! Kulit dijamin rasa kelainan yang teramat sangat tau!


Kenapa ramaiiii sangat suka kolagen Shaklee ni? Apa kelebihan kolagen Shaklee?

❤️ Ianya sangat PURE dan dihasilkan daripada sisik ikan merah laut sedalam 4000m yang TAHAN TEKANAN, BEBAS TOKSIK dan BERMUTU TINGGI
❤️ Size kolagen yang HALUS dan mudah diserap dengan sempurna oleh badan, walaupon MELALUI LIANG ROMA
❤️ MENCERAHKAN dan MENGGEBUKAN kulit
❤️ MENGANJALKAN dan MENEGANGKAN KULIT & ASET WANITA
❤️ MEMUDARKAN parut
❤️ Kulit jadi CANTIK dan GLOWING

Siapa yang teringin nak cuba consume collagen tapi tak pasti nk pilih collagen yang macam mana, pilih ciri ciri kolagen yang PURE DAN NATURAL macam ni.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT 😍
sebab bulan Disember merupakan bulan harga runtuh collagen powder

Nak cantik biar lambat asal selamat
Nana 0125241445

Friday, 18 December 2015

PURE COLLAGEN TANPA ADDICTIVE

Keistimewaan Collagen Powder



1. Tiada sebarang additive : Collagen Powder Shaklee adalah 100% tulen, natural dan selamat tanpa stimulasi , tiada bahan pebgawer dan pewarna.

2. Sangat mudah untuk larut dalam air, mudah di bawa dan mudah untuk dimakan.

3. Rasa yang lebih sedap bila dicampur dengan jus atau Meal Shake dari Shaklee


Wednesday, 9 December 2015

SIDE EFFECT COLAGEN POWDER SHAKLEE YANG PERLU KORANG TAHU


Kolagen adalah sejenis protein yang menyumbang kepada kulit yang sihat dan cantik. Tetapi semakin meningkat usia, kolagen dalam badan akan semakin berkurangan. Makin kurang kolagen maka makin tak sihat dan tak cantiklah kulit kita. 


Kurangnya kolagen menyebabkan tanda2 penuaan seperti:
  • Kulit dah mula melayut dan kendur sana sini
  • Kulit kering dan berkedut
  • Kulit kurang anjal
  • Payudara melayut dan tidak tegang
  • Kulit kusam
  • Rambut halus dan gugur
  • Kuku rapuh dan mudah patah
  • Pigmentasi
Tidak kira lelaki atau wanita, semua orang akan mengalami kemerosotan kolagen ini dan munculnya tanda-tanda penuaan. Tetapi bagi wanita itu semestinya mimpi ngeri kan. Cara untuk mengatasinya mudah sahaja iaitu dengan mengambil kolagen tambahan kerana tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa dan susuk tubuh yang awet muda.

Sejak kebelakangan ini, memang banyak produk kolagen di pasaran tidak kira untuk minum mahupun untuk pakai luaran. Tetapi apa yang korang perlu tahu, size molekul kolagen besar dan tidak boleh meresap melalui kulit. Sebab itulah kolagen yang dipakai luaran kurang berkesan. Yang terbaik adalah kolagen yang diminum dan tahukah anda apa produk kolagen terbaik di pasaran?

Semestinya Collagen Powder Shaklee!



Kenapa mesti Collagen Powder Shaklee?

Collagen Powder Shaklee mengandungi 400mg proprietari RSS collagen
Collagen Powder Shaklee mengandungi kolagen yang tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)
Dalam Collagen Powder Shaklee, molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat
Collagen Powder Shaklee mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda


Apa khasiat Collagen Powder Shaklee kepada anda?




Rata-rata yang mencuba akui dalam masa seminggu kesannya sudah ketara pada mata kasar. Pendek kata Collagen Powder Shaklee amat terbukti keberkesananya.

Harga sekotak Collagen Powder Shaklee adalah RM296 tetapi sepanjang bulan December ini, saya menawarkan DISKAUN HEBAT untuk korang semua. Nak tahu berapa banyak anda boleh jimat? Hubungi lah aku ya.. hehe.. Panduan makan dan tips penggunaan yang betul semestinya dikongsikan khusus untuk customer aku. 

Monday, 7 December 2015

RAHSIA GEBU GEBAS SEGERA

Biasa kan kita dengar org ckp,

  • Putih dalam masa 3hari,
  • Putih dengan hnya sekali sapuan
  • Putih dalam masa 7hari


Sesiapa pun akn truja dgn offer yg segera ni tapi ia benar2 selamat ke? Kulit kita mengambil sekurang2 90hari untuk sel berganti, ketaksuban utk kelihatan putih, cantik, gebu gebas semuanya hny akn mbhayakan diri korang je.

Sblm nana mngambil and consistently consume shaklee, nana akui, nana sndiri taksub dgn benda2 mcm ni tp hasilnya, huhu x putih2 mcm yg diimpikn pn. Huhu pe yg penting dlm product shaklee ni adlh ia btindak scara selamat dan dr bahan2 semulajadi.

Jadi, pilihan ditangan korang. Pilihla product yg diyakini selamat ye.

Utk dptkn kolagen powder shaklee dgn hrg promo sempena bulan december 2015 ni, blh la roger nana segera ye. Tawaran hny bulan ni. Sgt2 mjimatkan ok.

0125241445
Nana

Sunday, 6 December 2015

APA ITU COLLAGEN POWDER SHAKLEE?

sape tak suke kalau kulit mcm baby, gebu gebas, halus mulus kan. teringat2 masa zaman baby dulu hehe.. tapi tu semua dulu la ye. smakin mningkat umo kita, semakin kurang kolagen dalam bdn kita, kulit smkin elastisiti dan semakin kendur.


kolagen atau collagen adalah sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk menyokong tisu tisu badan kita bagi mengekalkan keremajaan dan keanjalan kulit. semasa kita bayi, kandungan kolagen adalah sangat tinggi, sebab itulah kulit bayi lebih anjal dan cantik. tapi apabila usia kita melewati 25 tahun dan keatas, penghasilan collagen semakin berkurangan. bila kurang, tiada apa yang menyokong tisu badan kita lagi. lama kelamaan , kita boleh nampak adanya kedutan di tepi mata, tangan dan kaki. cuba tengok nenek, datuk kita, boleh nampak adanya kedutan yang ketara pada tangan dan muka mereka kan. itulah tandanya badan kekurangan collagen.

kalau kolagen dah semakin berkurang dalam badan, macam mana nak buat ? habislah kulit jadi tak cantik lagi lepas ni! Jangan risau, kita masih boleh ambil kolagen tambahan dari sumber luar contohnya seperti collagen powder shaklee. kolagen ini bukan sebarang kolagen tau, tapi dihasilkan daripada sumber yang tahan lasak. Khas untuk menampung kehilangan kolagen dari tubuh kita akibat pertambahan usia. Sebab itulah ia dikatakan antaraproduk collagen terbaik.

keunikan collagen shaklee ialah ia bertindak dalam tiga cara. tidak seperti kolagen yang lain yang hanya tertumpu untuk keanjalan sahaja. Tiga cara yang dimaksudkan tadi ialah :-
  • Keanjalan
  • Penghidratan
  • Antioksidan
jika amalkan betul betul, hasilnya memang lumayan! anda akan perasan perubahan pada tekstur kulit. yang paling nampak pada muka lah kan. 

Ini antara testimoni pengguna yang telah amalkan shaklee collagen powder.

1. nampakkan sebelumnya ada pigmentasi, kulit kusam dan nampak kasar. Tapi selepas itu tona kulit lebih sekata, lebih gebu dan halus! Bintik bintik hitam pun sudah tiada lagi.

2. Bukan itu saja, ada yang rambut kembali sihat dan tidak gugur lagi, perut semakin slim dan body yang semakin mantop !

disini ada FAQ berkenaan dgn Collagen Powder Shaklee ni : 

1. collagen shaklee ini di hasilkan daripada apa ?

bahan utamanya ialah sisik ikan merah dari laut dalam. fungsinya adalah untuk menyokong pembentukan tisu penyambung. bukan itu saja, shaklee collagen powder ini juga di tambah dengan 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih camellia japonica, ekstrak pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, lactobacillus acidophilus, vitamin c dan vitamin b meningkatkan keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luaran.



Shaklee Collagen Powder Bertindak Dalam 3 Cara

2. mengapa sisik ikan merah laut dalam ?


ikan merah laut dalam hidup pada paras 5000m di bawah laut. sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang jauh di dasar laut berbanding ikan biasa. tambahan pula ia jauh dari pencemaran dan sisa toksik. jadi kolagen yang dihasilkan dari sisik ikan merah sudah tentulah lebih tahan lasak dan berkualiti tinggi.

3. apakah kelebihan dan kebaikan shaklee collagen powder ?

selain daripada kelebihan collagen shaklee yang tahan lasak, kebaikan lain ialah molekul collagen juga ringan iaitu kira-kira 1000 dalton sahaja dan mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh. bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum. ada yang mengadu, dia dah makan kolagen jenama lain tapi tak nampak kesan. mengapa? sebab kolagen yang biasa , molekulnya besar dan tidak dapat diserap dengan sempurna. akhirnya di buang saja. Rugikan ?

collagen shaklee juga membekalkan 4000mg “kolagen proprietary” menjadikan kolagen shaklee jauh lebih unggul dan terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat

4. sekotak ada berapa? tahan berapa lama?

sekotak collagen powder shaklee mengandungi 15 sachet. Jika betul betul inginkan kesan yang bagus, ambil satu sachet setiap hari. tapi jika ingin berjimat, boleh di ambil selang sehari selama sebulan

5. macam mana cara nak makan collagen shaklee ni ?

ia dalam bentuk serbuk yang didatangkan didalam sachet . hanya larutkan sepeket uncang dalam air sejuk dan sedia diminum. boleh juga dilarutkan dalam kordial mahupun jus. sedap diminum sejuk sejuk. boleh baca cara nak minum collagen shaklee di sini

6. berapa harga sekotak?

harga runcit sekotak ialah RM298. namun, jgn risau, december 2015 ni collagen powder shaklee ni ada promo. beli 7 dengan harga 6kotak je, rm1895.28, boleh share2 or buat stok. atau kalau berminat nk beli twin pack juga ada diskaun, 5%, so total rm600.17

7. kenapa mahal harganya ?

mahal kerana collagen powder shaklee dihasilkan daripada sisik ikan merah (red snapper)yang sememangnya dikenali sebagai sumber kolagen berkualiti tinggi dan tahan lasak. kebanyakan collagen di pasaran hanya menggunakan kolagen dari ikan salmon dan sumber lain. harga pasaran juga untuk collagen ikan merah ini boleh mencecah ke rm400-500. tapi di Shaklee tidak sampai RM300 pun!

tambahan pula ia diadun dengan bahan bahan semulajadi lain yang telah di uji keberkesanannya pada kulit kita. memang confirm SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN! itu jaminan SHAKLEE !

8. berapa lama nampak kesan ?

kesan shaklee collagen powder berbeza beza bergantung pada individu. ada yang seawal sachet ke 3 dah rasa kulitnya lembap dan moist. Ada yang perlu habiskan sekotak. daripada ujian klinikal yang dijalankan oleh shaklee sendiri, kesannya dapat dilihat seawal 3 minggu pertama.

antaranya seperti berkurangnya kedutan dan tekstur kulit bertambah cantik. Statistik menunjukkan 71% pengguna merasakan perubahan yang sangat ketara pada kulit wajah dan anggota badan setelah menggunakannya selama 8 minggu.

bukan itu sahaja, anda pasti tampil lebih seksi dihadapan suami nanti kerana kesan collagen shaklee menjadikan anda lebih anjal dan gebu!



Statistik Kesan Collagen Powder Shaklee

9. bolehkah shaklee collagen powder untuk ibu hamil / menyusu

buat masa ini, belum ada kajian khusus akan kesan collagen powder shaklee jika diambil oleh ibu mengandung dan ibu yang menyusu. jadi golongan ini tidak digalakkan untuk mengambilnya sebagai minuman. namun, jika ibu yang breastfeed masih mahu juga mencuba, ia atas risiko sendiri.

selain untuk di makan, ia boleh dijadikan sebagai masker dimuka. Saya akan berikan resepi istimewa masker collagen powder Shaklee khas untuk mereka yang membelinya dari saya (^_^)

10. Ada yang trial pack tak ?

tiada. kalau ada pun anda tak kan rasa kesannya kalau hanya makan setakat 1,2 sachet. ini kerana badan kita memerlukan masa 90 hari untuk memperbaiki sel selnya sendiri. jadi kalau 1,2 sachet memang tidak mencukupi untuk dapat kesannya. tapi boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut

11. macam mana nak beli collagen powder shaklee ?

Boleh sms/whatapps/telegram ke 0125241445. Saya akan maklumkan details ringkas untuk urusan pembelian. penghantaran hanya ambil masa 2-3 hari bekerja sahaja

Semoga terus kekal sihat dan cantik jelita dengan Collagen Powder Shaklee yang marvellous ini

mahukan harga lebih jimat? daftar saja sebagai ahli, sekali untuk seumur hidup dan anda dapat jimat 15-20% untuk setiap vitamin. juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan 4-6 angka sebulan!

0125241445
Nana


Saturday, 5 December 2015

KELEBIHAN KOLAGEN POWDER SHAKLEE

Kolagen...


kolagen sgt related to kulit cantik, awet muda. tapi sebenarnye byk gile kelebihan kolagen yg tak semua org tahu. so meh aku explain pada korang tentang kebaikan kolagen ni.

1. kolagen mbina tulang rawan. tulang rawan adalah tulang lembut yg menyambung sendi kita. contoh, pada ayam, perasan tak ada di bahagian sendi2 ayam tu, ada mcm lapisan lembut, haa tu adalah rawan. bila rawan tak cukup kolagen, ia mudah dan berisiko untuk cedera dan mnipis, dan semakin haus.

2. kolagen mbantu mningkatkan metabolisma. semakin berusia, semakin metabolisma mnurun. especially yg 30tahun dan keatas, mmg disarankan mngambil extra collagen ni. metabolisma bdn yg rendah salah satu punca badan cepat naik huhu... peringatan untuk aku juga haha..

3. tak cukup kolagen dalam badan juga penyebab usus kita sukar merembes toksin keluar dan memudahkn penyerapan benda yg tak sepatutnye dr badan. usus sepatutnye mnyerap nutrient dan buang toksin, tapi kalau dh kurang function serapan dan pmbuangan toksin dr bdn, so mcm mana tu kan?

jadi ni antara faktor, kolagen ni penting sebenarnye untuk mngaktifkan dan meningkatkan metaboslime structur internal badan. byk lg manfaat kolagen dan kolagen ni bukan senang nk dpt. nk yg pure, halal dan bebas toksin, jauh nun kt dasar lautan. ia hanyir tau, kalau yg pure!

dan ada juga yg kata, kena mkn kaki ayam, huhu larat ke? semata2 nk kolagen asli dr kaki ayam, terlupa plk pasal kolestrol atau kena plk, ayam cucuk. nop. nop. nop. alang2 nak terbaik, biarlah semua pun terbaik ye tak?

Berapa org belum try lagi Collagen Powder Shaklee?
meh roger nana, nana offer reasonable and promo price, special utk korang yg berminat.


Wednesday, 5 August 2015

AKIBAT PENGAMBILAN VITAMIN 3 SERANGKAI

Pengantin berseri di hari bahagia sgt la dinanti2 kan.. muke beminyak, berlopak sana sini, gelap dan muke byk bintik2 kalau boleh nk minta simpang la. mcm masa aku muda mudi dulu la, mn suke nk tempek sana tempek sini. so dgn pengambilan 3 SUPPLEMENT SERANGKAI ni, mampu merubah segalanya.. bersyukur sgt.. alhamdulillah..



Kenapa dgn SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS.
👉 antioksidan kuat yg melindungi kulit drpd pencemaran udara dsb.
👉 rangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit yg menjaga. kekenyalan,kelenturan dan kehalusan kulitn
👉 mencerahkan kulit.



Kenapa dgn VITAMIN E.

👉 jaga kesegaran dan keremajaan kulit.
👉 melindungi kulit dr sinar ultra-ungu.
👉 jaga kelembapan kulit.
👉 hapuskan radikal bebas yg merosakkan sel kulit.




Kenapa dgn COLLAGEN POWDER.

👉 kurangkan liang2 pori, kedutan dan garis2 halus.
👉 lembapkan kulit bagi kurangkan rasa kering dan mengelupas pd muka.
👉 tingkatkan ketegangan kulit,keanjalan dan kelembutan.
👉 tingkatkan kelembutan & kelicinan kulit dan galakkan kuku yg kuat,rambut yg tebal dan bersinar.
👉 kurangkan pigmentasi,jeragat,dan meratakan warna kulit

Tidak perlu beli semua. Anda boleh pilih mahu yg mana. Harga pasti jelita untuk anda menawan.


Google+ Followers

Cuci Mata