Showing posts with label CINCH. Show all posts
Showing posts with label CINCH. Show all posts

Saturday, 19 December 2015

KURUS DGN CINCH SHAKE

Assalamualaikum.



CINCH SHAKE untuk KURUS.

Diet selalu tak jadi?
Nafsu makan lagi menguasai diri?
Susah nak dapatkan berat badan yang ideal?
Berat badan susah nak turun walaupun selalu bersenam?

Tau tak kenapa berat badan susah nak turun?

Sebab badan kita tidak mempunyai zat-zat yang diperlukan oleh badan untuk membakar lemak yang kita ambil melalui pemakanan kita. .
Pengambilan LEUSINA yang terdapat dalam CINCH yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh adalah satu-satunya asid amino yang boleh merangsang sintesis protein otot. CINCH SHAKE terbukti mampu mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak dan menghilangkan LEMAK, BERAT dan INCI.


Cinch yang kaya dengan LEUSINA membantu anda mengekalkan otot yang anda miliki, membakar LEMAK yang tidak diingini, dan mengurangkan INCI yang ingin dikurangkan. > SELAMAT TINGGAL KEPADA DIET YOYO! .
.
Whatapp saya untuk penyebaran kebaikan CINCH bersama.

Friday, 11 September 2015

KURUS SECARA SIHAT DAN SELAMAT

yup, aku memang pernah berhajat nk kurus. tapi seriously masa sebelum kahwin, aku struggle, xmkn tu, xmkn ni, impian mmg kesampaian la tp haha cara nye salah la. sebab bdn mcm x cukup zat je, org kata.. dan aku juga ada kawan yg betol2 ikut skema pmakanan dan seriously for almost 5 years tak sentuh nasi ok. mmg bdn die dr size xxl dl and now dh boleh dh size S ok. gempak x gempak kan. tapi aku ni pulak mmg kaki nasi, mmg spti aur dgn tebing, chewah, mesti nk kena balon nasi juga dalam sehari. dl pernah la 2minggu try again, diet, xmkn nasi, tp lepas je hentam nasi sekali, trus mcm kemaruk. haru mama papa aku.. hehe..


meh kte gali, napa berat turun mendadak itu bahaya..?

Diet secara mendadak memang tidak di galakkan oleh banyak pihak, kerana:

✔ Fatigue: mengurangkan tubuh kita dari nutrisi-nutrisi penting yg akan menyebabkan badan kita lemah dan tidak bermaya. Tubuh kita akan mengalama hibernasi, kerana ia cuba menyimpan tenaga tetapi tidak mencukupi. Malah, kita sebenarnya membakar kurang lemak dari yang kita jangka.

✔ Kecederaan: sama seperti atlit yang kepenatan, tahap kepenatan ini akan menyebabkan tubuh kita lebih tercenderung untuk cedera; lebih-lebih lagi bila melakukan aktiviti fizikalori ketika diet yang yang mendadak.

✔ Diet mendadak tidak kekal: Masalah utama diet mendadak ini adalah, ia tidak dapat diamalkan untuk jangka masa yang panjang dan ia amat menyakitkan serta menyusahkan. Ramai yang bersusah payah untuk 12 minggu dan selepas itu, kembali ke cara pemakanan yang dahulu dan menambahkan kembali berat yang telah dihilangkan. Ini dinamakan diet yo-yo.

✔ Mudah sakit: Kita semua sedar, apabila tubuh kita kekurangan nutrisi-nutrisi penting, pertahanan tubuh kita akan menjadi lemah untuk melawan virus.

✔ Kehilangan otot: Kita memang akan kehilangan lemak, tetapi, tanpa sedari, kita juga akan kehilangan otot.

kredit : Kevin Zahri






so nk kurus tu boleh, tp nk kena beringat juga, bia kte diet secara sihat.










Minuman Cinch Shake ni fungsi utama untuk beri tenaga dan tingkatkan metabolisme badan.



Campuran Protein dengan Leusina yang bebas LAKTOS, RENDAH glisemik dan SOYA YANG NON GMO. Apa pun secara ringkasnya, minuman Cinch Shake ni memang direka khas untuk kekalkan otot supaya otot tu bekerja keras membakar dan mecernakan makanan yang kita makan. Hebat kan?



Google+ Followers

Cuci Mata