Monday, 3 July 2017

Luka Nanah Dalam Akibat Kencing Manis Teruk. Tapi Kaki Berjaya diselamatkan Dari Kena Potong. Apa yang dia buat?

“Ni kaki mak yunk…

Kencing manis & darah tinggi yang sangat teruk

Tengok di luar elok ja..tp nanah makan di dalam…

Patut mak tak boleh jalan…dia kata kaki sakit sgt…

Pastu selalu kerap demam..

Pi hospital doc suruh buat operation untuk buang nanah tu…

Berbulan2 jugak nak sembuh…

Bila luka nak hampir sembuh…ada nanah lgi

Buat operation lagi…

Kira pi hospital tu sampai nurse doc kenal

Bila luka hampir sembuh…

Lubang luka tu tak nak katup…pastu berair ja

Mcm² kasi makan…mahal murah…

Akhirnya yunk cuba kasi VIVIX shaklee

Alhamdulillah luka mak nampak kering ja..

Lama2 luka dah tutup sepenuhnya…

Mak bagitau sakit belakang dia dah kurang..

Seronok dengar…baru 1 botol VIVIX

Now otw botol yang kedua…”

Bagaimana Vivix Shaklee membantu merawat diabetes?


Ramuan Vivix yang terdiri daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes / kencing manis dengan:

1.Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”)

Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.

2. Mengawal kepekatan gula dalam darah

Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula yang memberikan kita tenaga. Walau bagaimanapun, pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah kita meningkat.
Dengan Vivix, polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

3.Mengelakkan kerosakan mata

menggalakkan penyembuhan luka dengan segera
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.

4. Mencegah pembentukan protein AGE

Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan penbentukan protein AGE ini.
*ini bukan ubat.ini makanan yang baik. nutrisi yang lengkap membantu cepatkan luka segera sembuh
Dingatkan jika anda pesakit kencing manis dan sedang mendapatkan rawatan doktor, ubat doktor adalah wajib dimakan. VIVIX adalah vitamin yang membantu lengkapkan nutrisi badan kita untuk mempercepatkan proses penyembuhan.

CARA NAK ORDER SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 – Sila hubungi saya, klik ke WHATSAPP untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya
Shazana (1123652)
Email: shazanamhdsobri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-5241445
www.wasap.my/60125241445
COD area : Gombak, Tmn Melati, The ICON, AU, Setiawangsa, Wangsa Maju

Google+ Followers

Cuci Mata